Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Věřte tomu, že komerční televize velmi dobře vědí, pro koho vysílají a co jejich potenciální divák chce sledovat. Inzerentovi je jedno, v jaké souvislosti je jeho reklama odvysílána, podstatné je, kolik lidí ji vidělo.

Je to stejné jako se supermarkety : v průzkumech se spousta lidí dožaduje kvalitních potravin, ale v obchodě si stejně koupí ty nejlevnější.

1 0
možnosti
Foto

I16v60a64n 70M49a74r30e91k

27. 1. 2017 14:31

P.Filipe, poslední šance jak přežít televizní "produkci" je každovečerní sledování opakování soutěže "Chcete být milionářem" na "Telce" s p.Čechem, anebo? . . . . . . "Tv Šlágr" . . . . . . To jsme to dopracovali, bohužel . 8-o ;-(;-(;-( Rv

0 0
možnosti
MC

Máte naprostou pravdu. Ani na jedny z pořadů, které jste uvedl se nedívám. Ba dokonce jen povrchně zhlédnu zpravodajství, nehledě k tomu vypracované analýzy a komentáře. Nikdo mi nepřesvědčí, že za to může kapitalismus, nýbrž populismem levicových myšlenek prosycené altruismem falešně amorálně vychovávaných občanů levicovými intelektuály. Pokud nám budou řídit životy tyto kompromisy prolhanými tvůrci abstraktních třetích cest, bude společnost mrtvá a budou s tím nadále schopní lidé(menšiny) bojovat sami v ústraní na vlastní pěst tak, jako tomu je v jakékoliv jiné tvrdší či mírnější totalitě.

3 0
možnosti
ZZ

nevím jak, ale chce to oslovit sponzory, že se na ty sračky nedíváme a jejich velmi hodně placená reklama se vysílá do vesmíru a oni to, sviňáci změní..

0 0
možnosti
Foto

televizní přijimač má vypinač.

2 1
možnosti
FS

No,vypinač má,ale stejně to musím platit!!

3 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 549x
Jsem Jihočech, který sleduje, co se u nás děje, a chce zaujímat k různým věcem ve společnosti svá stanoviska.

Chci ale také čas od času nabídnout některé drobnosti z mé literární tvorby.

Je na vás, jak s mou nabídkou naložíte.

 Děkuji.