Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také jsem poslouchal Andreje Babiše. Chlubil se. Jistě. Trochu i právem. Ví, co říká. Je srozumitelný. A hlavně používá selský rozum!

Jeho projev nelze přirovnat ani k Fialovi, ani ke Kalouskovi, kteří znějí prostým antibabišismem. Babiš je na rozdíl od nich konkrétní a rozumitelný.

:-)

0 0
možnosti

I lokální politik nebo politik malé země , jako je naše, muže sehrát důležitou úlohu v dění světa, pokud je kladná osobnost s vizi , odpovědnosti a nebojí se pojmenovat věci směřující proti zájmům občanu a především proti takovým snahám dokáže vystoupit. Bohužel současní politici řeší především své osobní zájmy , popřípadě zájmy velkých hráčů, kterým slouží nebo před nimi jenom proste obývají zadá. Chybí morální osobnosti s přesahem.

4 0
možnosti

A Babiš se nebojí pojmenovat věci pravým jménem. Proto je tolik populární.

0 0
možnosti

Sice souhlas, jenze to se jiz deje od 1989. Chvatame od deseti k peti (nebo spise k jedne)...

1 0
možnosti

Je dobre si uvědomit , jak se poměry v naši zemi během posledního roku mění a kdo ma na tom zásluhu. Kdo ovládá dané ministerstva a zasahuje do svobody slova , nezávislé justice, cenzury v mediich a mediálních masáži , kdo nebrání zájmy státu v EU a žene naši zem do nevratných události typu sociálního inženýrství danou změnou struktury obyvatelstvo. Nejde vždy jen o ekonomickou situaci, ale v dnešní době především o bezpečnostní rizika a je jedno zda se jedna o agresivní Rusko nebo o islámskou migraci. Politici maji sloužit své zemi , občanům a zajišťovat bezproblémový chod věci a bezpečnost a zájmy svých občanu.

4 0
možnosti

Kdo ? Strany (vsechny), vlady a media. Rv

0 1
možnosti
Foto

Jestliže je pád ekonomiky přičítán vládě, tak musí jí být přičtena také zásluha za to, že ekonomika roste, nebo alespoň nepadá, zvláště když třeba padají všechny ostatní státy.

Při odsuzování žabomyších válek uvnitř koalice je nutné vždy dobře uvědomovat, že jejich podnětem je soutěž o stejného voliče, pokud se ty strany spojily díky průniku svých volebních programů. A konec konců jsou vhodným okénkem do kuchyně vládnutí, což je důležité pro zachování demokracie.

A všimněte si také následujícího jevu. Při televizních diskuzích se opozičníci nejraději strefují do toho člena koalice, který právě není přítomen. Takže když spolu diskutují Sobotka s Fialou, tak nejčastějším jménem, které používáno, je Babiš.

1 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 549x
Jsem Jihočech, který sleduje, co se u nás děje, a chce zaujímat k různým věcem ve společnosti svá stanoviska.

Chci ale také čas od času nabídnout některé drobnosti z mé literární tvorby.

Je na vás, jak s mou nabídkou naložíte.

 Děkuji.